ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Гранти

Офіційні сайти

Корисні Веб-ресурси

Управління сім"ї, молоді та спорту

 Центр   моніторингу столичної освіти

Український центр оцінювання   якості освіти

Київський регіональний центр оцінювання якості освіти

Київський палац дітей   та юнацтва

Київський університет мені Бориса Грінченка

Київська міська   психолого-медико-педагогічна консультація

Календар

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Фестиваль «На крилах миру і добра» ансамблю сучасного та спортивного танцю «Аделаїда-Денс» спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №125 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови

    13 травня в Києві (конгрес-холі) за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА , а також Управління освіти Дніпровського району м. Києва відбувся хореографічний фестиваль «На крилах миру і добра», організатором якого стала керівник  ансамблю сучасного та спортивного танцю «Аделаїда-Денс» Любимова-Лисиця Марина Валеріївна. Метою гала-концерту   було національно-патріотичне виховання школярів шляхом розвитку та підтримки художньо-естетичної культури, дбайливого ставлення до української музики, пісні, культури, традицій тощо.0У шоу-програмі взяли участь кращі дитячі та юнацькі танцювальні колективи з Києва і Одеси: «ВеснАдiя», «Соколята», «Імпресія», «Чарлі», «JAM», «Soul Dans», «Перлинка», «Росточки», «Дитинства Світ», «Промені Хорса», «Матадор», «Волошки», «Квiти України», «Цвіт папороті», «Сувенір», «Промені Хорса». Першим на велику сцену конгрес-холу на Львівській площі потужним весняним вітром, із прапором Європейського Союзу, увірвався ансамбль сучасного та спортивного танцю «Аделаїда-Денс».
Динамічна і насичена програма виступів щомиті приковувала увагу глядачів, а в залі не було вільного місця. Широка гама стилів: від народних танців, доповнених сучасною хореографією, до бальних і спортивних. Аджарський танець «Гандаган», «Гуцульський», «Поліська полька», «Єврейський баштанчик», «Візерунки Китаю» і на завершення традиційний «Гопак» — ось тільки невелика частина з тридцяти номерів  танцювального шоу.
«Основна ідея фестивалю — зібрати в одному місці всі колективи шкільних і позашкільних закладів для обміну досвідом, показати все найкраще й зарядити позитивною енергією! Наші діти – це майбутнє нашої країни, що ми вкладаємо в них — те ми й отримаємо. Тому наш фестиваль є безкоштовним для всіх учасників і глядачів, адже в наш час їм буває нелегко знайти потрібні кошти для участі в таких заходах», — говорить організатор фестивалю, «Аделаїда-Денс» Марина Любимова-Лисиця.
Завідувач відділу практики Київського державного хореографічного училища, Заслужений працівник культури України Сергій Швець привітав учасників щирими словами: «Нам треба підняти дух народу і країни, підтримати талановитих дітей і допомогти педагогам-ентузіастам!»

IMG_0012 IMG_0014 IMG_0015 IMG_0017 IMG_0019 IMG_0021 IMG_0023 IMG_0025 IMG_0027 IMG_0029 IMG_0031 IMG_0056 IMG_0200 IMG_0380 IMG_0394 IMG_0442 IMG_0577

Комментарии запрещены.

Міжнародна співпраця

Цифрова грамотність


Я МАЮ ПРАВО!

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода

Національна дитяча

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Наші партнери

 Освітня карта Києва

Центр развития личности Всеукраїнська безкоштовна шкільна освітня мережа
Всеукраїнський науково-практичний журнал Директор школи ліцею гімназії
Освітній портал «Педагогічна преса»
Портал освітян України «ПЕДРАДА»
V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»
Дев'ята  Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu»

Відповідальний
за роботу в школі
старший інспектор
сектору ювенальної превенції
Дніпровського управління поліції
капітан поліції

КОЧУБЕЙ
Андрій Олександрович

Телефон для зв'язку:
+380(66) 808-94-42