ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Гранти

Офіційні сайти

Корисні Веб-ресурси

Управління сім"ї, молоді та спорту

 Центр   моніторингу столичної освіти

Український центр оцінювання   якості освіти

Київський регіональний центр оцінювання якості освіти

Київський палац дітей   та юнацтва

Київський університет мені Бориса Грінченка

Київська міська   психолого-медико-педагогічна консультація

Календар

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Новорічні свята в СШ № 125 м. Києва

Новорічні свята – це довгоочікувана пора, коли здійснюються найзаповітніші мрії, відбуваються справжні дива. Адже кожен мріє відчути себе, немов у казці, поринути у дивовижний світ пригод, подорожувати у часі, віднайти секрет власного щастя та здійснити нездійсненне.??????????Передноворічні пригоди подарували особливі враження учням 7-А класу, адже вони вирішили поринути у світ фентезі. Впевнено, загадково та цікаво талановиті актори  під керівництвом Безмаль Марії Василівні підготували виставу «Спадкоємці» за мотивами відомого однойменного фільму.
Бен, син Красуні і Чудовиська, перед своєю коронацією дозволяє дітям відомих казкових лиходіїв з Острова втрачених відвідувати школу Auradon Prep, де навчаються дочки і сини казкових принців та принцес.
Таємничі зникнення, запеклі батли танців і пісень не на жарт здивували присутніх учнів 5–7 класів.
У пошуках щастя та істини перемагає добро, надії та сподівання на краще.

?????????? ?????????? ?????????? ??????????Цьогоріч, улюблені казкові, фантастичні, феєричні, надзвичайні новорічні дива в щирих українських традиціях завітали до учнів 8–11 класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 125 з поглибленим вивченням англійської мови у виставі за мотивами повісті М. Гоголя «Ніч перед Різдвом», яку підготували талановиті учні 9-10 класів під керівництвом заступника з навчально-виховної роботи Васіної Тетяни Вікторівни та вчителя географії Годзінської Наталі Василівни.
«Останній день перед Різдвом минув. Зимова, ясна ніч настала. Глянули зірки. Місяць велично виплив на небо посвітити добрим людям та всьому світові, щоб усім було весело колядувати»
Добрий гумор, сватання, пісні, різдвяні святкування учні представили, дотримуючись усіх традицій. Затишна хата з щедрою господинею, гурт веселих дівчат, парубки «із сусіднього села», щедрий стіл з усіма атрибутами українського сільського побуту – справжнє українське свято! Веселі та щасливі, натхненні та захоплені глядачі ще довго не залишали актову залу.
У підготовці та організації яскравих свят брала активну участь вся шкільна родина – діти, вчителі та батьки. Саме завдяки співпраці, талантам наших учнів, чудовим костюмам, продуманому музичному супроводу та тематично святково вбраній актовій залі вдалося в повній мірі передати і розкрити духовність свята, донести важливість його для кожного з нас, посіяти нову надію в добро і злагоду, відчути, як з новою силою розквітає віра в серцях, як тягнеться душа до світла, як прагне миру і любові.
Новий рік – пора щирих побажань та привітань.
З Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!!!

?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ??????????

Комментарии запрещены.

Міжнародна співпраця

Цифрова грамотність


Я МАЮ ПРАВО!

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода

Національна дитяча

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Наші партнери

 Освітня карта Києва

Центр развития личности Всеукраїнська безкоштовна шкільна освітня мережа
Всеукраїнський науково-практичний журнал Директор школи ліцею гімназії
Освітній портал «Педагогічна преса»
Портал освітян України «ПЕДРАДА»
V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»
Дев'ята  Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu»

Відповідальний
за роботу в школі
старший інспектор
сектору ювенальної превенції
Дніпровського управління поліції
капітан поліції

КОЧУБЕЙ
Андрій Олександрович

Телефон для зв'язку:
+380(66) 808-94-42