ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Гранти

Офіційні сайти

Корисні Веб-ресурси

Управління сім"ї, молоді та спорту

 Центр   моніторингу столичної освіти

Український центр оцінювання   якості освіти

Київський регіональний центр оцінювання якості освіти

Київський палац дітей   та юнацтва

Київський університет мені Бориса Грінченка

Київська міська   психолого-медико-педагогічна консультація

Календар

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Науково-практичний семінар: «Компетентнісно орієнтований зміст навчання іноземних мов у сучасних загальноосвітніх навчальних закладах» у СШ № 125

28 березня 2017 року у спеціалізованій школі № 125 відбувся науково-практичний семінар «Компетентнісно орієнтований зміст навчання іноземних мов у сучасних загальноосвітніх навчальних закладах». Організаторами семінару були відділ навчання іноземних мов Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України та спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 125 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови. На заході була присутня заступник директора РНМЦ з питань інноваційної та експериментальної діяльності, інклюзивної освіти, моніторингових досліджень та співпраці в галузі освіти Сидоренко Н. А. На обговорення були винесені важливі питання, пов’язані з оновленим змістом навчання іноземних мов, ключовими з яких є питання формування комунікативної компетентності, діяльнісне, особистісно орієнтоване та культурологічне спрямування навчальної діяльності у сфері навчання іноземних мов.0Директор спеціалізованої школи № 125 Посадська Т. Л. познайомила присутніх з реаліями та стратегічними напрямками роботи закладу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Калько В. О. інформувала колег про роботу кафедри вчителів іноземних мов у контексті комунікативного підходу у сфері іншомовної освіти. Своїм емоційним виступом щодо власного досвіду роботи у соціальних, навчальних та міжнародних проектах вчитель англійської мови Примак Є. Г. продемонструвала як на практиці можна застосовувати знання іноземних мов, навчаючи та виховуючи свідомих, інтелектуальних, морально зрілих громадян України.
Своїм глибоким, професійним, науковим баченням проблем сучасного стану речей у сфері іншомовної освіти поділився з присутніми кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач відділу навчання іноземних мов Інституту педагогіки НАПН України Редько В. Г. У своїй доповіді Валерій Григорович висвітлив сучасні тенденції розвитку шкільної іншомовної освіти, дав рекомендації щодо впровадження компетентнісного підходу до навчання, розповів про досвід співпраці з експериментальними навчальними закладами відділу навчання іноземних мов, до яких приєдналась і спеціалізована школа № 125.
Присутні на семінарі педагогічні працівники мали нагоду познайомитись з новим навчально-методичним комплексом з німецької мови «Паралелі», презентованим його автором – науковим співробітником відділу навчання іноземних мов, Басай Н. П. Навчально-методичний комплекс «Паралелі» зацікавив вчителів німецької мови сучасним контентом, адаптованим до реалій української школи.
Приємно визнати, що присутні на науково-практичному семінарі науковці та вчителі іноземних мов Дніпровського району дали високу оцінку роботі педагогічного колективу закладу.

DSCN5009 DSCN5016 DSCN5031 DSCN5034 DSCN5038 DSCN5052 DSCN5055

Комментарии запрещены.

Міжнародна співпраця

Цифрова грамотність


Я МАЮ ПРАВО!

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода

Національна дитяча

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Наші партнери

 Освітня карта Києва

Центр развития личности Всеукраїнська безкоштовна шкільна освітня мережа
Всеукраїнський науково-практичний журнал Директор школи ліцею гімназії
Освітній портал «Педагогічна преса»
Портал освітян України «ПЕДРАДА»
V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»
Дев'ята  Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu»

Відповідальний
за роботу в школі
старший інспектор
сектору ювенальної превенції
Дніпровського управління поліції
капітан поліції

КОЧУБЕЙ
Андрій Олександрович

Телефон для зв'язку:
+380(66) 808-94-42