ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Гранти

Офіційні сайти

Корисні Веб-ресурси

Управління сім"ї, молоді та спорту

 Центр   моніторингу столичної освіти

Український центр оцінювання   якості освіти

Київський регіональний центр оцінювання якості освіти

Київський палац дітей   та юнацтва

Київський університет мені Бориса Грінченка

Київська міська   психолого-медико-педагогічна консультація

Календар

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

«Кольорово! Веселково!» Декада дитячої творчості початкових класів

    У рамках реалізації методичної теми початкової школи «Всебічний розвиток особистості учня з урахуванням його індивідуальних особливостей і потреб» з 10.09 до 22.09.2018 р. у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 125 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови було проведено Декаду дитячої творчості початкових класів «Кольорово! Веселково!»
Кожного дня учні подорожувати країною семи кольорів веселки. Діти були активні, вчителі – натхненні! Їх ентузіазм і творчий підхід допомогли зробити цю Декаду по-справжньому улюбленим святом, як для дітей, так і для дорослих.
Кожного дня під девізом «Сім кольорів краси й надії, у них наші задуми та мрії!», діти потрапляли до країни одного з кольорів веселки, розкриваючи таємниці певного кольору, що було цікаво та пізнавально.0Розпочалася Декада 10 вересня урочистою лінійкою. У цей день пройшли конкурси знавців загадок, прислів’їв та приказок про мову.
11 вересня – «червоний» вівторок, пройшов під гаслом «Клубочок математичних заморочок». Учні продемонстрували рівень своєї математичної компетентності. Діти розв’язували задачі у віршах, задачі про казкових героїв, розплутували павутинки в прикладах, а школярі 3-4 класів провели Квест «Інтелект-шоу».
12 вересня, у День «оранжевої» середи, юні майстри під гаслом «Сидить осінь на горбочку, вишиває лісові сорочку» створювали колажі малюнків, аплікації та поробки «Дари осені».
13 вересня в «жовтий» четвер учні віртуально подорожували неповторними куточками України. Цікавою і пізнавальною була подорож до «Семи чудес України». Юні художники зробили цікаву виставку малюнків: «Намалюю Україну барвінкову».
14 вересня у День «зеленої» п’ятниці відбувся урок інспектора Петренка: перегляд відеофільмів та учнівських презентацій, виставка малюнків та поробок на тему: «Безпечна дорога».
17 вересня у «веселковий» понеділок відбувся танцювальний марафон «Юні таланти».
18 вересня, у «блакитний» вівторок, тематика проведених заходів мала назву «Світ фантазій та мрій». Скільки дітей – стільки здібностей. І в кожної дитини – свої мрії.
19 вересня – День «синьої» середи пройшов під гаслом «Здорова дитина – здорова нація». Учні 1-4 класів взяли участь у «Веселих стартах», на яких була створена святкова атмосфера змагання, що сприяло бажанню займатися спортом, бути дружніми та щирими.
20 вересня – «фіолетовий» четвер. У День казкового дивосвіту відбулась вікторина «Казковими стежинами», інсценізація українських народних казок «Колосок», «Ріпка», «Рукавичка».
21 вересня відбулось урочисте закриття кольорової Декади початкових класів – підсумковий концерт юних талантів. У цей день учні початкових класів на території школи створили «живу веселку» з семи кольорів.
Декада початкових класів закінчилась, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання навчатися.
І ми переконані, що в нашій школі кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше.

?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? DSCN0739 DSCN0740 DSCN0744 DSCN0747 DSCN0751 DSCN0754 DSCN0755 DSCN0756 DSCN0757 DSCN0758 DSCN0759 ?????????? ?????????? ?????????? IMG_0472 IMG_3576 IMG_3618 IMG_3893 IMG_3995 IMG_4070 IMG_4072 IMG_4101 IMG_4253

Комментарии запрещены.

Міжнародна співпраця

Цифрова грамотність


Я МАЮ ПРАВО!

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода

Національна дитяча

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Наші партнери

 Освітня карта Києва

Центр развития личности Всеукраїнська безкоштовна шкільна освітня мережа
Всеукраїнський науково-практичний журнал Директор школи ліцею гімназії
Освітній портал «Педагогічна преса»
Портал освітян України «ПЕДРАДА»
V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»
Дев'ята  Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu»

Відповідальний
за роботу в школі
старший інспектор
сектору ювенальної превенції
Дніпровського управління поліції
капітан поліції

КОЧУБЕЙ
Андрій Олександрович

Телефон для зв'язку:
+380(66) 808-94-42