ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Гранти

Офіційні сайти

Корисні Веб-ресурси

Управління сім"ї, молоді та спорту

 Центр   моніторингу столичної освіти

Український центр оцінювання   якості освіти

Київський регіональний центр оцінювання якості освіти

Київський палац дітей   та юнацтва

Київський університет мені Бориса Грінченка

Київська міська   психолого-медико-педагогічна консультація

Календар

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Відпочинок у виїзному мовному таборі «Веселка»

Ось і промайнуло літо а з ним і швидкоплинні літні канікули школярів. Учні спеціалізованої школи № 125 мали можливість відпочити у виїзному мовному  таборі «Веселка» на теренах мальовничого, гостинного та щедрого на сердечних людей бойківського краю Прикарпаття. Два тижні перебування у туристичному комплексі «Бойківський двір» (с.Ясениця-Замкова) залишили у пам’яті теплі спогади та незабутні враження.0
Робота табору була організована за принципом “multiactivity”. Програма перебування у таборі передбачала поєднання корисного відпочинку зі спеціально розробленою програмою вивчення англійської мови. Мовна програма табору передбачала проектну діяльність за різноманітними напрямками відповідно до рівнів володіння англійською мовою та вікових особливостей дітей. Таким чином учні мали можливість здобути необхідні мовні навички, удосконалити розмовну мову, реалізувати творчі здібності і таланти та, безумовно, використати час для цікавих подорожей, екскурсій, занять спортом, поєднуючи навчання із безліччю розваг та захоплюючим відпочинком.
Базовими для мовної складової роботи табору стали матеріали, розроблені видавництвом «Пірсон» (Великобританія), що пропонує  систему роботи з проектами для різних вікових категорій, яка передбачає активний діяльнісний підхід та практику усіх комунікативних навичок. Автентичні матеріали, які пропонуються для зразка, слугують базою та можуть бути адаптовані та творчо використані організаторами. Завдання носять відкритий характер та спрямовані на розвиток соціо-культурних компетенцій (порівняння культурних реалій  англомовних країн та України).
Відпочинок у мовному таборі «Веселка», безумовно, запам’ятається пізнавальними екскурсіями до міст Самбір та Трускавець, походами до цілющих джерел Розлуча, відвідуванням  церкви архангела Михаїла з стародавньою (початок XVIII ст.) дзвіницею у селі Ясениця-Замкова, приборканням Лисої гори, майстер-класами по розпалюванню вогнища та смаком печеної картоплі, відвідуванням сучасного басейну, спортивними змаганнями,  розвагами з запальними бойківськими музиками, вивченням особливостей  тваринного та рослинного світу Прикарпаття, спілкуванням з місцевими жителями: відкритими, гостинними, небайдужими.
Час літнього відпочинку у Прикарпатті залишить у пам’яті спогади про безкрає літнє небо, ялинки та смереки, вбрані у яскраві зелені шати,  полонини, усіяні вогниками літніх квітів, спів вранішнього жайворонка та вечірнього цвіркуна, чисте запашне повітря. А ще – імена нових друзів, навички спілкування, корисні знання і бажання продовжити цей досвід.

DSCN1717 DSCN1729 DSCN1789 DSCN1793 DSCN1796 DSCN1814 DSCN1817 DSCN1819 DSCN1825 DSCN1828 DSCN1897 DSCN1931 DSCN1939 DSCN1946 DSCN1948 DSCN1985 DSCN1995 DSCN2009 DSCN2016

Комментарии запрещены.

Міжнародна співпраця

Цифрова грамотність


Я МАЮ ПРАВО!

Календар подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода

Національна дитяча

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Громадська організація “Ла Страда-Україна”

Наші партнери

 Освітня карта Києва

Центр развития личности Всеукраїнська безкоштовна шкільна освітня мережа
Всеукраїнський науково-практичний журнал Директор школи ліцею гімназії
Освітній портал «Педагогічна преса»
Портал освітян України «ПЕДРАДА»
V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»
Дев'ята  Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu»

Відповідальний
за роботу в школі
старший інспектор
сектору ювенальної превенції
Дніпровського управління поліції
капітан поліції

КОЧУБЕЙ
Андрій Олександрович

Телефон для зв'язку:
+380(66) 808-94-42